Mijn naam is Anne-Marie Hartmann en in 2011 heb ik Buro Blooming opgericht. Ik wilde de persoonlijke begeleiding die ik aan kinderen bood in mijn werk als docent in het (tweetalig) voortgezet onderwijs graag breder inzetten. Ik ga er vanuit dat iedereen de motivatie heeft om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Dit kan het beste op ieders eigen unieke manier vanuit eigen interesses en talenten. Vanuit deze visie geef ik coaching, begeleiding, training en sta ik voor de klas in het voorgezet onderwijs.

Omdat ik gefascineerd ben door de verschillende manieren waarop mensen leren en zich ontwikkelen heb ik me hier verder in verdiept. Ik heb me gespecialiseerd in coaching en begeleiding van jongeren en volwassenen op het gebied van dyslexie en daarbij veelvoorkomende combinaties zoals AD(H)D, dyscalculie, autisme, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Mijn visie is dat deze labels geen stoornissen zijn, maar juist een andere manier van informatieverwerking hebben. Ik geloof in een benadering waarin deze gelijkwaardigheid centraal staat, dus iedereen is gelijk en tegelijkertijd ook anders. Deze verscheidenheid geeft juist kleur aan de wereld.

Verder geef ik al ruime tijd begeleiding aan jongeren uit het voortgezet onderwijs die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken in hun turbulente ontwikkeling naar volwassenheid. In al het contact wat ik heb  voor mij steeds centraal dat de leerling/student (jong en oud) de wil heeft om te leren en hij of zij dit het beste kan realiseren vanuit eigen kracht.

Ik ben altijd nieuwsgierig en blijf me graag ontwikkelen. Daarom heb ik diverse trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van onderwijs, coaching, yoga en persoonlijke ontwikkeling.  De inzichten die ik hiermee heb verworven, pas ik dagelijks toe in mijn werk met mensen. Nieuwsgierig naar mijn opleidingen en werkervaring. Kijk dan op LinkedIn.

Omdat ik intens geniet van mijn werk, de omgang met mensen en van wat ik daarin ervaar, kan ik anderen op natuurlijke wijze inspireren tot groei en ontwikkeling vanuit hun eigen kracht.

 

BuroBlooming werkt samen met

Dynamika in Amsterdam www.werkendyslexie.nl

Ego vici coaching in Sittard www.egovici-coaching.nl

Mind Your Heart in Utrecht www.mindyourheart.nl

Talent in Zicht in Assen www.talent-inzicht.nl

 

 

 

Neem contact op
 • AGENDA

  TRAINING ‘EFFECTIEF WERKEN’ MET DYSLEXIE

  5, 6, 12, 13 februari (VOL)

  12, 13, 19, 20 maart

  16,17, 23, 24 april

  Aanmelden 

  Meer info

  TRAINING SNELLEZEN 

  3 sessies van  2.5 uur
  vraag naar nieuwe trainingsdata

  Meer info

 • Volg ons