Mijn naam is Anne-Marie Hartmann en in 2011 heb ik Buro Blooming opgericht. Ik wilde de persoonlijke begeleiding die ik aan kinderen bood in mijn werk als docent in het (tweetalig) voortgezet onderwijs graag breder inzetten. Het is mijn passie om mensen te begeleiden, zodat ze dichter bij zichzelf komen en vol vertrouwen in het leven kunnen staan. Ik train en coach vanuit mijn hart, gevoel en kennis.

Omdat ik gefascineerd ben door de verschillende manieren waarop mensen leren en zich ontwikkelen heb ik me hier verder in verdiept. Ik heb me gespecialiseerd in coaching en begeleiding van jongeren en volwassenen op het gebied van dyslexie en daarbij veelvoorkomende combinaties zoals AD(H)D, dyscalculie, autisme, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Mijn visie is dat deze labels geen stoornissen zijn, maar juist een andere manier van informatieverwerking hebben. Ik geloof in een benadering waarin deze gelijkwaardigheid centraal staat, dus iedereen is gelijk en tegelijkertijd ook anders. Deze verscheidenheid geeft juist kleur aan de wereld.

Ik ben altijd nieuwsgierig en blijf me graag ontwikkelen. Ik heb mij verder gespecialiseerd in systemisch werk en (individuele) familieopstellingen. Dit is een effectieve methode waarmee je snel tot de kern komt en het kan op allerlei vlakken worden ingezet. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd bij UNLP, het Bert Hellinger instituut en ik heb een opleiding gevolgd voor systemisch werk voor kind- en gezin bij Ingrid Dykstra.

Verder heb ik diverse trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van onderwijs, coaching, yoga en persoonlijke ontwikkeling.  De inzichten die ik hiermee heb verworven, pas ik dagelijks toe in mijn werk met mensen. Nieuwsgierig naar mijn opleidingen en werkervaring. Kijk dan op LinkedIn.

Omdat ik intens geniet van mijn werk, de omgang met mensen en van wat ik daarin ervaar, kan ik anderen op natuurlijke wijze inspireren tot groei en ontwikkeling vanuit zichzelf.

Buro Blooming is aangesloten bij:

NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) als geregistreerd docent

Neem contact op
 • AGENDA

  TRAINING ‘EFFECTIEF WERKEN’ MET DYSLEXIE

  12, 13, 19, 20 november (VOL)

  21, 22, 28, 29 januari

  Aanmelden 

  Meer info

  YOGALES

  Maandag van 8.30 – 10.00
  Donderdag van 20.00 -21.30

  Meer info

 • Volg ons