Herken je iets van het volgende?

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel. Je hebt last van stress, onzekerheid en ziet op tegen bepaalde activiteiten op het werk en/of privé. Je bent bang dat je het niet goed doet of dat je het niet goed genoeg doet. Je hebt het idee dat mensen je niet begrijpen en je hebt moeite om jezelf te uiten. Je loopt hierin vast en merkt dat je blokkeert. Misschien stotter je of kom je niet meer uit je woorden.

Je voelt je een vreemde eend, anders dan anderen en hebt het idee dat mensen je raar vinden. Je hebt regelmatig gedachtes zoals ‘laat maar, het heeft toch geen zin’ en je voelt dat je minder motivatie en concentratie hierdoor hebt. Je kunt het gevoel hebben jezelf te moeten bewijzen en alles perfect te willen hebben of juist last hebben van uitstelgedrag. Het bewaken van je grenzen is regelmatig een uitdaging.

Herken je dit (deels)? En wil je hiervan af?
En weer tevreden, ontspannen en gelukkig door het leven stappen? Laat mij je helpen.

Ik wil een afspraak

Aanpak coaching

Tijdens het intakegesprek brengen we de situatie en de hulpvraag duidelijk in kaart. In de sessies werken we aan de triggers die de stress veroorzaken met behulp van coachingsgesprekken en onder andere EFT (Emotional Freedom Techniques) en systemisch werk.  

Dit zijn methodes die werken aan de dieperliggende oorzaken van stress en spanning. Hierdoor kunnen negatieve gevoelens, belemmerende patronen en overtuigingen gemakkelijk worden doorbroken. Door juist helemaal deze angsten en schaduwkanten in te gaan, kun je deze lagen laten vallen en weer terug komen bij wat jouw ware essentie is.

Door de coaching ontstaat er ruimte voor meer energie, voel je je krachtiger en gaat alles zowel privé als werk met meer moeiteloosheid.

Praktische info

Kosten:
De kosten voor een coachsessie
1.5 uur € 115
Kennismaking:
Bel voor een kennismaking en intake.
Duur gesprek 1 – 1.5 uur
Kosten: €55,-

Ervaringen van anderen