Herken je het iets van volgende?

Je hebt het idee dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Je ziet onzekerheid, verdriet of angsten en kan het niet goed plaatsen. Het gaat eigenlijk al een langere tijd niet lekker. Op school gaat het leren moeizaam en misschien is er sprake of vermoeden van dyslexie, hooggevoeligheid, AD(H)D of hoogbegaafdheid? Je maakt je zorgen hen twijfelt of je het wel het juist doet als ouder. Je merkt dat het je emotioneel raakt en je vraagt je af hoe je jouw kind op de beste manier kan ondersteunen?

Zoek je daarom iemand die je inzichten geeft en het gedrag van je kind helpt te begrijpen. Zonder diagnoses en labels erop te plakken.

Laat mij jullie dan helpen, zodat jullie samen weer sterk kunnen staan in harmonie en rust.

Ik wil een afspraak

Aanpak kindercoaching

Kindercoaching is een combinatie van sessies met de ouders en sessies met het kind. Ouders hebben een belangrijke rol bij kindercoaching omdat zij uitgerekend kunnen helpen hun kind te helpen.

Veel ouders vinden het moeilijk om te gaan met een situatie waarin hun kind stress, heeft, niet lekker in zijn/haar vel zit. Ik help ouders meer inzicht te krijgen in zichzelf en om te gaan met de situatie. Je krijgt praktische handvatten aangeboden. Daarnaast verwijzen kinderen (en dieren) met hun onverklaarbare ‘vreemde’ gedrag vaak naar iets wat je als ouder nog hebt op te pakken. Zonder dat je het bewust realiseert kun je met onverwerkte emoties rondlopen en kinderen voelen dat onbewust weer haarfijn aan. Met het ‘vreemde’ gedrag wijzen ze ze het eigenlijk aan.  Door als ouder aan de slag te gaan help je dus je kind en ook jezelf. Hoe mooi is dat? Ieder situatie is uniek en ik stem af op wat jullie nodig hebben. Bel mij gerust om jouw situatie te bespreken. Ik help je graag verder.

Praktische info

Kosten:
De kosten voor een coachsessie van 1 uur zijn € 65

Kennismaking:

Bel voor een vrijblijvende kennismaking en intake.

Ervaringen van anderen