Voor volwassenen biedt Buro Blooming coaching op het gebied van dyslexie. Dyslexie is namelijk meer dan alleen moeite hebben met lezen en/of schrijven, waardoor volwassenen het op verschillende manieren als een blokkade kunnen ervaren, op het werk, in  hun studie,  maar ook in het privéleven. Dit kan uiteindelijk leiden tot frustraties, vermoeidheid, stress of zelfs (kenmerken van) een burn-out. Daarnaast kunnen de talenten en kwaliteiten van dyslectici niet tot bloei komen en heeft dat ook effect op de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn.

Buro Blooming biedt daarom coaching op het gebied van dyslexie, zodat je als dyslecticus begrijpt wat dyslexie precies is en hoe je je verder kunt ontwikkelen en tot bloei kunt komen vanuit je talenten. Op die manier functioneer je beter op je werk en beleef je meer rust en plezier in het leven.

Wat komt er aan bod?

 • Wat is dyslexie precies?
 • Hoe verwerken dyslectici informatie?
 • Prestatiedrang, perfectionisme, uitstelgedrag of onzekerheid verminderen.
 • Je leert minimaal twee keer sneller lezen.
 • Je leert om een goed rapport / verslag e.d. te schrijven.
 • Je leert om een goede presentatie te geven of jouw idee goed te verwoorden.
 • Je leert om je werk en je tijd goed te managen.
 • Je wordt je bewust van je kwaliteiten
 • en nog veel meer!

Aanpak

Elk coachingstraject is maatwerk en afgestemd op ieders specifieke behoeftes. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je vraag  en maakt BuroBlooming een plan van aanpak. Een coachingsessie duurt 1,5 uur en de lengte van het coachingstraject is gemiddeld 10 -12 gesprekken.

Mederwerkster huurcommissie - --

"Toen bij mij dyslexie was vastgesteld, was ik lichtelijk in paniek. Enerzijds verklaarde dit een hoop, anderzijds was het ineens een gegeven. En daar liep ik vast. Ik was onzeker, omdat ik het gevoel had dat ik nog harder mijn best moest doen en ervaarde daardoor veel stress. Al snel kwam ik uit bij Anne-Marie. Wat was het fijn om direct begrepen te worden! In meerdere individuele sessies heeft zij mij laten zien wat dyslexie is en hoe je hiermee om kunt gaan. Los hiervan, heeft ze mij vooral laten inzien en voelen dat dyslexie geen beperking is. Hierdoor ben ik anders naar mezelf gaan kijken en ontstond er ruimte om mijn kwaliteiten te zien. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik meer zelfverzekerd ben. Naast haar fijne persoonlijkheid vond ik ook haar aanpak tijdens de sessies zeer prettig: zij gaf aandacht wat op dat moment (extra) aandacht nodig had! Bedankt Anne-Marie!”

Neem contact op
 • AGENDA

  TRAINING ‘EFFECTIEF WERKEN’ MET DYSLEXIE

  12, 13, 19, 20 november (VOL)

  21, 22, 28, 29 januari

  Aanmelden 

  Meer info

  YOGALES

  Maandag van 8.30 – 10.00
  Donderdag van 20.00 -21.30

  Meer info

 • Volg ons