Herken je iets van het volgende?

Je hebt het idee dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Je ziet onzekerheid, verdriet of angsten en kan het niet goed plaatsen. Het gaat eigenlijk al een langere tijd niet lekker. Op school gaat het leren moeizaam en misschien is er sprake of vermoeden van dyslexie, hooggevoeligheid, AD(H)D of hoogbegaafdheid? Je maakt je zorgen en twijfelt of je wel het juiste doet als ouder. Je merkt dat het je emotioneel raakt en je vraagt je af hoe je jouw kind op de beste manier kan ondersteunen?

Zoek je daarom iemand die je inzichten geeft en het gedrag van je kind helpt te begrijpen. Zonder diagnoses en labels erop te plakken.

Laat mij jou dan helpen, zodat jullie samen weer sterk kunnen staan in harmonie en rust.

Ik wil een afspraak

Aanpak

Tijdens de kindercoaching werk ik in eerste instantie met de ouder(s). Ik help jou meer inzicht te krijgen in je kind en jezelf en om te gaan met de situatie. Kinderen verwijzen met hun onverklaarbare gedrag vaak naar iets wat je als ouder nog hebt op te pakken. Ze werken als een spiegel en ik help jou om die spiegel te begrijpen en dat jij hiermee aan de slag kan. Dan hoeft jouw kind het niet meer voor jou te doen. Je maakt de weg als het ware voor je kind vrij en je leert zelf stevig en krachtig in je schoenen te staan.

Het zorgt dus voor een positieve verandering voor jou en je kind.

Aanbod

Inzicht sessie

Je komt wanneer jij een vraag hebt en daar mee aan de slag wilt.

Je wil graag sparren, handvatten of tips voor een specifieke situatie.

Je wilt begrijpen waarin jouw kind jou spiegelt.

Praktische info

Wat krijg je daarvoor:

  • Kort telefonisch overleg van tevoren
  • Intakevragenlijst vooraf
  • Coaching sessie van 1.5 uur
Kosten: € 125,- per keer

Samen sterk traject

Je gaat ervoor. Je wilt samen met je kind emotioneel in balans komen en in rust en harmonie staan. Je wilt niet alleen maar begrip, maar ook aan de kern werken op gevoelsniveau.

Met dit coachings traject ga je begrijpen wat jouw kind jou vertelt en waar dit gedrag een oplossing voor is. Je gaat zien wat jouw eigen behoeftes zijn en hiervoor zorgdragen. Hierdoor voel je je krachtiger en weer verbonden met jezelf en je kind.

Je weet wat jouw eigen thema’s zijn en hebt weer meer plezier en zelfvertrouwen in jouw rol als ouder.

Praktische info

Wat krijg je daarvoor:

  • Intakevragenlijst vooraf
  • Intakegesprek van 1.5 uur
  • 10 sessies 1 op 1 coaching van 1.5 uur
  • Tussentijds contact
  • E-book
  • Materiaal
Kosten: € 1195,-
kindercoaching

Over Anne-Marie

Wil jij meer plezier en vertrouwen in jouw rol als ouder? Dan ben je hier op de juiste plek! Ik help al jaren ouders om samen met hun kind(eren) emotioneel sterk te staan, zodat jullie samen meer plezier en harmonie ervaren.

Is er sprake van dyslexie, ADHD, hoogbegaafdheid, en/of hooggevoeligheid? En zoek je praktische ondersteuning voor je kind? Kijk dan eens hier

Coaching dyslexie, HB, HSP, ADHD

Wat ouders zeggen over de coaching