Herken je iets van het volgende?

Je hebt het idee dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Je ziet onzekerheid, verdriet of angsten en kan het niet goed plaatsen. Het gaat eigenlijk al een langere tijd niet lekker. Op school gaat het leren moeizaam en misschien is er sprake of vermoeden van dyslexie, hooggevoeligheid, AD(H)D of hoogbegaafdheid? Je maakt je zorgen hen twijfelt of je het wel het juist doet als ouder. Je merkt dat het je emotioneel raakt en je vraagt je af hoe je jouw kind op de beste manier kan ondersteunen?

Zoek je daarom iemand die je inzichten geeft en het gedrag van je kind helpt te begrijpen. Zonder diagnoses en labels erop te plakken.

Laat mij jullie dan helpen, zodat jullie samen weer sterk kunnen staan in harmonie en rust.

Ik wil een afspraak

Aanpak kindercoaching

Kindercoaching is een combinatie van sessies met de ouders en sessies met het kind. Het kan stressvol zijn voor jou als ouder als het niet lekker gaat met je kind. Ik help jou meer inzicht te krijgen in je kind en jezelf en om te gaan met de situatie. Je krijgt daarvoor praktische handvatten aangeboden.

Daarnaast verwijzen kinderen met hun onverklaarbare gedrag vaak naar iets wat je als ouder nog hebt op te pakken. Zonder dat je het bewust realiseert kun je met onverwerkte emoties rondlopen en kinderen voelen dat onbewust haarfijn aan. Ze geven je op deze manier eigenlijk feedback.  

Door als ouder aan de slag te gaan help je dus je kind en ook jezelf. Ieder situatie is uniek en ik stem af op wat jullie nodig hebben. Ik help je graag verder.

Is er sprake van dyslexie, ADHD, hoogbegaafdheid, en/of hooggevoeligheid? En zoek je ook praktische ondersteuning voor je kind? Kijk dan eens hier

Coaching dyslexie, HB, HSP, ADHD

Praktische info

Kosten:
De kosten voor een coachsessie van 1 uur zijn € 65

Kennismaking:

Bel voor een kennismaking en intake.

Ervaringen van anderen