Over Anne-Marie

Hallo, ik ben Anne-Marie ❤️mann

 

Mijn aanpak

Met hart en 2 benen op de grond geef ik coaching en training en leid ik mensen op.  Ik ga op een eigenwijze en professionele manier met je aan de slag. Door te luisteren en te kijken met volle aandacht voor jou. Met inlevingsvermogen en zonder oordeel.

Ik ben praktisch en ga ook graag de diepte in om de oorzaken aan te pakken van stress, onzekerheid of (faal)angst en mensen te helpen naar een ontspannen leven waarin je helemaal jezelf kan zijn, trouw bent aan jezelf en kan doen wat jij graag wilt doen in dit leven.

Mijn eigen ervaring

Hoe kan je met zelfvertrouwen in het leven staan, je vrij voelen, lekker in je vel zitten en doen wat je leuk vindt?

Van jongs af aan was ik hier mee bezig en ook vragen zoals wat doe ik hier op aarde, wat is de zin van mijn leven en hoe geef ik daar uiting aan. Een echte zoektocht, waarbij ik vele boeken heb verslonden om anderen maar met name mijzelf  te begrijpen. De mens vind ik dus ontzettend boeiend! Ik doe dan ook niks lievers dan met mensen werken om hen weer dichter bij zichzelf te komen, zodat ze kunnen zijn wie ze zijn in volle potentie en leven vanuit hun passie.

Ik weet uit ervaring hoe negatieve patronen en angsten je groei, je dromen en je passie kunnen belemmeren of dat je ze uit het oog verliest. Dat je opeens denkt ‘ hoe ben ik hier eigenlijk beland’? Is dat wat ik echt wil? Deze angsten zorgen ervoor dat we niet onszelf kunnen zijn, niet het leven kunnen leiden waar we voor bestemd zijn. Het goede nieuws is dat je dit kan doorbreken en veranderen, zodat je vrijer en met meer plezier in het leven kan staan.

Coaching, training en opleiding

De diepte in om de oorzaken van stress en onrust boven tafel te krijgen en te verwerken.

Van jongs was ik dus al opzoek naar antwoorden om dichter bij mijzelf te komen en los te komen van belemmerende patronen, overtuigingen en vastzittende emoties. Inmiddels heb ik mij hierin geprofessionaliseerd en ik zie het leven als een grote leerervaring. Zeker niet altijd even makkelijk en best wel confronterend is mijn ervaring. Het is dus vallen en opstaan, je moet er alleen niet bij gaan liggen. Soms is dat erg lastig en daarin zie ik zelf de waarde van professionele coaching in. Ik schep een ruimte waarin alles er mag zijn  waarin jij je begrepen en ondersteund voelt. Het effect is dat je  weer in beweging kan komen om vrijer en makkelijker verder te gaan.

Met mijn ervaring en kennis leid ik imiddels mensen op die de behoefte voelen niet alleen persoonlijk te groeien maar hier ook hun professionele waarde te ontdekken en vorm te geven in hun werk met kinderen en jongeren. Het kan soms best een worsteling zijn om te ontdekken hoe je vanuit je hart kan werken en trouw blijft aan jezelf in bijvoorbeeld het onderwijs. De opleiding is dan ook een persoonlijke groeitraject en professioneel traject waardoor je voor kinderen en jongeren die nu vastlopen het verschil kan maken via jezelf.

Yogales

Naast coaching en training,
geef ik ook yogales.

Kijk op www.annemariehartmann.nl

kindercoaching
Bekijk opleidingen

Mijn missie

Vroeger wilde ik dokter worden en mensen van hun fysieke pijn afhelpen. Via wat omwegen heb ik ontdekt dat ik mensen het liefst help met het verwerken van hun emotionele pijn en zich opnieuw te verbinden met zichzelf. Of dat nu in een meer praktische vorm is of dat we kijken naar de diepere oorzaken ervan en die aanpakken.

Het is mijn missie om mensen dichter bij hun ware natuur te brengen, liefdevol met zichzelf zijn en met hun omgeving. Zo creëren we samen een wereld in harmonie met elkaar. Het is mijn sterke overtuiging dat als we willen samen de wereld in een oogwenk liefdevol en harmonieus kunnen maken als we bereid zijn naar ons zelf te kijken en de pijn die we hebben te helen.