Is het echt nodig om terug te gaan naar vroeger?

Een vraag die je misschien tegenhoudt om hulp te gaan zoeken, omdat je geen zin hebt om terug te gaan naar die tijd. Of je hebt al zoveel gedaan het is nu toch wel een keer klaar.  Je wilt je gewoon nu blijer en gelukkiger voelen, dus waarom dingen oprakelen die vroeger zijn gebeurd? Dat is toch alleen maar pijnlijk en frustrerend. En wat schiet ik er nu mee op?

Je eigen leven leiden en je verleden loslaten

Maar wil je van de problemen af die jou NU tot last zijn? Dan is het echt nodig om terug te gaan naar vroeger. De eerste 6-7 levensjaren zijn namelijk bepalend voor hoe jij met situaties omgaat.  In deze periode worden de grondpatronen gelegd van hoe jij de rest van je leven gaat reageren op situaties en hoe je er mee omgaat. Je aanpassingsgedrag en overlevingsstrategieën die je belemmeren om echt jezelf te zijn en te doen wat je wilt, komen dus uit die tijd.

Moet ik dan heel mijn verhaal vertellen?

Nee dat is niet nodig. Met methodes zoals EFT en ook met familieopstellingen (innerlijk kind werk) werk ik met jou aan de emotionele lading die op negatieve gebeurtenissen is gaan zitten. Het is daarbij niet nodig om alles te vertellen en te analyseren. We beginnen met hetgeen wat je nu moeilijk vindt en hoe jij je daarbij voelt. Al het andere dat relevant is komt vanzelf boven, dus ook de gebeurtenissen van vroeger. Mijn doel is om je te begeleiden naar een punt waarbij voor jou de emotionele lading eraf is. Dat de stress als het ware wordt gedoofd, zodat er ruimte komt voor een gevoel van harmonie, rust, ontspanning. Dat je je ware zelf weer kan voelen.

Hierdoor veranderen ook de grondpatronen die je in de kindertijd hebt geleerd. Je gaat automatisch anders om met situaties die je voorheen veel stress gaven en je blokkeerde.Je gaat echt je eigen leven leiden, los van je verleden.

De kern van mijn coaching gaat over jezelf zijn en dat jij mag voelen en zijn wie jij echt bent. De lagen en muren die je om jezelf heen bent gaan bouwen (onbewust) mogen eraf. Dat is een proces waarbij ik graag mensen begeleid en ook leer hoe dit vooral zelf te doen.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat ik voor je kan doen?

Of wil je meer weten over EFT, famillieopstellingen, innerlijk kind werk en hoe het in zijn werk gaat.

Neem dan contact op

Info@buroblooming.nl

06-16 58 00 44