Herken je iets van het volgende?

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel. Je hebt last van stress, onzekerheid en ziet op tegen bepaalde activiteiten op het werk en/of privé. Je bent bang dat je het niet goed doet of dat je het niet goed genoeg doet. Je hebt het idee dat mensen je niet begrijpen en je hebt moeite om jezelf te uiten. Je loopt hierin vast en merkt dat je blokkeert. Misschien stotter je of kom je niet meer uit je woorden.

Je voelt je een vreemde eend, anders dan anderen en hebt het idee dat mensen je raar vinden. Je hebt regelmatig gedachtes zoals ‘laat maar, het heeft toch geen zin’ en je voelt dat je minder motivatie en concentratie hierdoor hebt. Je kunt het gevoel hebben jezelf te moeten bewijzen en alles perfect te willen hebben of juist last hebben van uitstelgedrag. Het bewaken van je grenzen is regelmatig een uitdaging.

Herken je dit (deels)? En wil je hiervan af?
En weer tevreden, ontspannen en gelukkig door het leven stappen? Laat mij je helpen.

Ik wil een afspraak

Aanpak coaching

Tijdens het intakegesprek brengen we de situatie en de hulpvraag duidelijk in kaart. In de sessies werken we aan de triggers die de stress veroorzaken met behulp van coachingsgesprekken en onder andere EFT (Emotional Freedom Techniques) en systemisch werk.  

Hiermee kan je spanning en stress loslaten waardoor er meer ruimte ontstaat om jezelf te voelen en de kracht die in jou zit. Stress en spanning wordt in ons lichaam opgeslagen, daarom is het vaak lastig om dit met positieve gedachtes en ratio weg te krijgen. Het lijkt even te helpen, maar dan is het weer terug zodra je je weer in een stressvolle situatie bevindt. Lichaamsgericht werken en naar de diepere oorzaken te kijken is bevrijdend. Het gevolg daarvan is dat er meer ruimte is voor plezier, jouw talenten, passies en kracht.

Door de coaching ontstaat er ruimte voor meer energie, voel je je krachtiger en gaat alles zowel privé als werk met meer moeiteloosheid.

Is er sprake van dyslexie, hoogbegaafdheid, ADHD en/of hooggevoeligheid? En zoek je ook praktische ondersteuning? Kijk dan eens hier

Coaching dyslexie, ADHD, HB, HSP

Praktische info

Kosten:
De kosten voor een coachsessie
1.5 uur € 115
Kennismaking:
Bel voor een kennismaking en intake.
Duur gesprek 1 – 1.5 uur
Kosten: €75,-
Voor zakelijke trajecten
Neem contact op

Wat anderen zeggen