Podcast dyslexie

Podcast: iedereen wil leren!

Mijn stellige overtuiging:

 

Iedereen heeft van nature de wil om te leren!

Hierover mocht ik praten in de podcast van Talent & Groei met Karen Dijkstra.          Ik vind het zo belangrijk dat wij als mensen, jong en oud, leren dat wij ons zelf mogen zijn en dat iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen op een positieve manier. Dat geeft zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde. Je weet wie je bent en wat je kan.

 

Wat als het niet lukt?

In de podcast vertel ik ook over hoe we allemaal verschillend zijn, dus ook in ons denken en leren. Dus als het leren niet lukt, waar komt dat dan door en wat kan je dan doen? Hoe lukt het wel? Ook als er bijvoorbeeld sprake is van dyslexie, ADHD, ADD, dyscalculie en dergelijke. ????

 

Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring op school komt ook aan bod en hoe ik een ster was in het vermijden (lees spijbelen) en wat deze ervaringen mij hebben geleerd.
 
????Ben je benieuwd? Dan kan je de podcast luisteren via de podcast app op je telefoon, via Spotify of op de website van Talent & Groei.